Tarjoamamme palvelut

Tarjoamme monipuoliset ajoneuvopalvelut, kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

ECU Remapping

Moottorin uudelleenohjelmoinnissa luemme vakio-ohjelman ajoneuvosta. Se pitää sisällään kaikki moottoria ohjaavat ”kartat. Sitten muutamme ohjelman eri parametrien karttoja kuten polttoaineen paineen, ahtopaineen (turboahdetuissa sovellukset) ja sytytysennakon. Nämä mm. vapauttavat moottorin todellisen suorituskyvyn.

Kun valmistajat kehittävät uuden ajoneuvon heidän on otettava huomioon kaikki käyttö olosuhteet, päästörajoitukset ja verotus, kaikkialla missä aikovat myydä tätä mallia. Toisin sanoen moottorin säädöistä tulee kompromissi. Kun uudelleenohjelmoimme ajoneuvon moottorinohjaimen ohjelmiston saadaan turvallisesti enemmän tehoa ja vääntöä. Tämä tuo paremman ajettavuuden ja lisäetuna parannetun polttoainetalouden etenkin dieselmoottoreille.

Chip Tuning

Lastutus on käännös Chip Tuning sanasta, joka on yksinkertaisesti toinen nimi uudelleen ohjelmoinnille, mutta alun perin nimi liittyy ohjelmasirun fyysiseen vaihtamiseen tai uudelleen ohjelmointiin moottorin ohjaimessa.

Teknologian kehitys on johtanut siihen, että lastutus on harvinaisempaa nyt, mutta se on edelleen ainoa tapa ohjelmoida joitakin ajoneuvoja. Nykyään useimmat ohjelmoinnit tehdään OBD-diagnostiikkaportin kautta tai suoraan moottorinohjaimeen käyttäen sopivia adaptereita ohjelmointipenkissä.

EGR Ratkaisut

Meillä on tarjota erittäin edistyksellinen ratkaisu EGR ongelmiin . EGR-Venttiili tukkeutuu usein karstasta, jolloin aukeaminen tai sulkeutuminen epäonnistuu, mikä aiheuttaa virhekoodit ja estää ajoneuvon toimimisen oikein. Ohjelmanmuutos on tehokas ratkaisu poistaa EGR venttiiliongelmat. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa parantaa moottorin tehoja.

Meidän EGR sulku tai poistoratkaisumme ja moottorinohjainlaitteen uudelleenohjelmoinnin tuloksena moottorin lämpötila alenee, kaasun vaste paranee, saadaan parempi alavääntö ja lisää taloudellisuutta. Tämä voi myös pidentää moottorin käyttöikää, kun sen karstoittuminen vähenee.

DPF Ratkaisut

Voimme poistaa hiukkassuodattimen käytöstä, jolloin vältytään suodattimen aiheuttamista vikakoodeista, vikatiloista ja tyhjennyspoltoista. Tällöin suodattimen voi joko jättää paikoilleen, tyhjätä tai poistaa kokonaan. Suoritamme ohjelmoinnin auton moottorinohjainlaitteeseen mallista riippuen joko diagnostiikkapistokkeen kautta, vaihtamalla muistipiirin tai ohjelmoimalla ECU:n nastoista BDM-laitteella jne.

AdBlue Ratkaisut

Voimme ohittaa AdBlue-järjestelmät pois käytöstä, jolloin urealiuoksen kulutus loppuu, eivätkä häiriötilanteet tai AdBlue-liuoksen loppuminen aiheuta enää keskeytyksiä ajoon.


HUOM:
Asiakas on itse vastuussa ajoneuvon päästöluokituksen muuttumisesta ja osa toimenpiteistä ei ole tarkoitettu tieliikennekäyttöön.